Verzending en kosten

Een bestelling geplaatst voor 13.00 wordt veelal dezelfde dag nog verzonden of anders de volgende werkdag.

Voor portokosten en alle overige kosten brengen wij een bedrag in rekening , dit bedrag ziet u aan het einde van uw bestelling onder de noemer (Verzend)kosten.
Het bedrag dat wij hiervoor in rekening brengen bedraagt vanaf  €2,95 voor een kleine bestelling die in de brievenbus past tot  € 5,75 voor een pakket..
Voor een bestelling vanaf €50,00 betaald u geen verzend- en overige kosten.

Voor een bestelling met een afleveradres buiten Nederland geldt het volgende :
Wij berekenen een bedrag van €7,95 voor verzend- en overige kosten.
Een bestelling met een afleveradres buiten Nederland zal veelal verzonden worden vanuit Duitsland en u ontvangt van de verzending een Sendungsnummer.
Met dit Sendungsnummer kunt u uw zending volgen op de website van de Deutsche Post (https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.html).
Indien de zending als bestemming België heeft kunt u uw zending met hetzelfde Sendungsnummer volgen op de website van BPost zodra de zending in België is aangekomen.

U hebt tevens de mogelijkheid om uw pakket te laten bezorgen bij een van de meer dan 1300 DHL service punten in Nederland.
Indien u uw bestelling wilt laten bezorgen op een DHL service punt vult u uw gegevens in bij stap 2 van de bestel procedure.
Bij stap 4 (Verzendmethode) kunt u de gegevens van het DHL service punt vermelden waar u uw zending wilt laten bezorgen.
Wij melden de zending aan bij DHL en vermelden uw gegevens met email adres.
U ontvangt dan van DHL via de mail bericht als de zending is aangekomen bij het DHL service punt.
Tevens ontvangt u via de mail een T&T nummer waarmee je kunt zien waar de zending zich bevindt.